layer sublayer
bIAL NOVICE IN AKTULNE OBJAVE2

BIAL NOVICE IN AKTULNE OBJAVE

Vedno nekaj novega.
06.09.2018
Postani Bial partner
Iščete nove inovativne izdelke,ki bodo dopolnili vaš prodajni program?
Bi radi povečali prodajoin dodano vrednost?
Iščete izdelke in rešitve,ki vas bodo diferencirali od konkurence?
Vabimo vas, da postanete naš partner.


24.08.2018
TPB SKUPNO NA POLJSKO
V podjetju BIAL, skupaj s partnerji v projektu, pričenjamo z izvedbo operacije  skupnega nastopa na Poljskem trgu  v okviru JR Spodbujanje partnerstev za učinkovitejši nastop na tujih trgih 2018-2019. Namen operacije je, da bi s povezovanjem kompetenc, poslovnih povezav,  resursov, prenosom izkušenj,  znanj in optimizacijo dobaviteljev (marketing, tržne raziskave, nabavne cene,  ...) spodbudili mednarodno aktivnost ter izvoz vključenih podjetij, predvsem pa povečali učinkovitost nastopa na tujih trgih. Vsi partnerji nagovarjamo B2B poslovne partnerje iz enakega segmenta (inštalaterji, trgovci, veletrgovci, investitorji, projektanti) vendar si s svojimi produkti nismo konkurenčni temveč komplementarni.
Operacija se bo predvidoma zaključila 31.10.2019.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).www.eu-sklad.si
25.05.2018
Procesne izboljšave 2018
V podjetju BIAL pravkar izvajamo projekt procesnih izboljšav. Operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«. Cilj ob zaključku projekta je doseči boljšo organiziranost in pretočnost procesov in dokumentov, ki bodo podlaga za še večjo konkurenčnost podjetja. Prenovljeni procesi bodo osnova za prihodnje certificiranje poslovanja podjetja po sistemu kakovosti ISO 9001:2015 in ISO14001.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

www.eu-sklad.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Izdelava:MMstudio